در راستای برگزاری جلسات مشارکتی بین نهادها و ادارات،دومین جلسه مشارکتی نهضت سوادآموزی با اداره بهزیستی شهرستان خلیل آباد روز پنج شنبه مورخه 94/4/4 برگزار شد.
در این جلسات که در اجرا طرح های حوزه پیشگیری در راستای پیشگیری از از معلولیتها و آسیب های اجتماعی با تأکید بر پیشگیری از اعتیاد با حضور تعدادی از آموزشگران نهضت و کارشناس تسهیلگرcbr بهزیستی برگزار شد ابتدا آقای اسماعیلی ریاست اداره بهزیستی به تأثیر همکاری ارگانها در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی علی الخصوص اعتیاد پرداخته و راهکارهای پیشنهادی را مطرح نمودند.
در ادامه آقای محمدیان کارشناس مسئول نهضت سوادآموزی ضمن تشکر از ریاست و کارشناسان بهزیستی اظهار امیدواری کردند که آموزشگران بتوانند در کنار امر سوادآموزی به افراد جامعه در خصوص آموزش افراد و کمک به پیشگیری از آسیب های اجتماعی کمک کرده و مفید واقع شوند.
سپس آقای فروتن آموزشگر حوزه ی پیشگیری از اعتیاد سرفصلها و موارد آموزشی خود را برای آموزشگران بیان کردند.
لازم به ذکر است جلسه اول این طرح در روز سه شنبه 94/3/5 در همین مکان برگزار شده بود.
اولین جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان خلیل آباد در سال 1394 روز شنبه 1394/3/23 باحضور فرماندار و رئیس اداره آموزش و پرورش وکلیه مسئولین شهرستان درمحل سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش برگزارگردیددراین جلسه ابتدا
آقای دکتر صداقتی رئیس اداره آموزش و پرورش ضمن خیر مقدم به اعضای شورا و مدعوین طی سخنان کوتاهی ضمن تقدیر و تشکر از فعالیتهای سوادآموزی در سطح شهرستان و با توجه به به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص به صفر رساندن بیسوادی ، خواستارتلاش مضاعف جهت از بین بردن این پدیده شوم از سطح شهرستان شدند.و افزودند درهمین راستا، انتظارداریم فرماندار محترم به عنوان ریاست شورای پشتیبانی و تمامی ادارات وسازمانهای سطح شهرستان ، همکاری وهمیاری لازم رادراین خصوص بعمل آورند.
در ادامه جلسه آقای محمديان كارشناس مسئول سواد آموزي به شرح فعاليت هاي سواد آموزي پرداختندو انتخاب آقای دکتر صداقتی را به عنوان مدیر برتر استانی در جذب و پالایش اولیاءبی سواد دانش آموزان به ایشان و جامعه فرهنگیان تبریک عرض کردندو از همکاری کمیته امداد و شبکه بهداشت و درمان که اسامی افراد بی سواد خود را به نهضت فرستاده اند تشکر کردند و از بقیه ادارات و نهادها هم درخواست کردند که در این خصوص با نهضت سوادآموزی همکاری کنند.
درپایان جلسه جناب آقای مراد زاده فرماندار بااشاره به جایگاه علم وسوادآموزی دردین مبین اسلام و لزوم تبعیت از فرمایشات مقام معظم رهبری ازهمه بخشداران ، روسای دستگاهها اجرایی ودهیاران وشوراهای اسلامی خواست دراین خصوص تلاش نموده ووبا نهضت سواد آموزی کمال همکاری وهمراهی راداشته باشند.
فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن را به شیعیان جهان تبریک عرض میکنیم.
امام محمد باقر (ع) میفرمایند:
((هر چیزى را بهارى است و بهار قرآن ماه رمضان است .))
در اصول كافى جلد2 ص613 از اسحاق بن عمار روايت شده كه مى گويد: به امام صادق(عليه السلام) گفتم: فدايت شوم من قرآن را حفظ كرده ام آيا خواندن آن از حفظ بهتر است يا از رو خواندن؟
حضرت فرمود: از رو خواندن بهتر است، آيا نمى دانى كه نگاه كردن بر روى قرآن عبادت است؟
برای دریافت قرآن سه بعدی روی لینک زیر کلیک کنید.
حلول ماه مبارک رمضان را به کلیه آموزشگران و همکاران گرامی تبریک عرض می کنیم.
به اطلاع کلیه آموزش دهندگان دوره های انتقال ، تحکیم و سوادآموزی شهرستان خلیل آبادمی رساند: جلسه آموزشی ،توجیهی جهت کلیه آموزشگران روز چهارشنبه 94/3/27 در محل خانه معلم کاشمربرگزار میگردد . کلیه آموزش دهندگان که مایل به همکاری با نهضت سوادآموزی در سال 94 میباشند باید در این جلسه شرکت کنند. ضمنا پس از پایان جلسه آزمونی برگزار میگردد که منابع این آزمون در سایت معاونت سوادآموزی به نشانی http://nehzat.razaviedu.ir قابل دریافت است.
این منابع را از اینجا نیزمیتوانید دریافت کنید.
شرکت در جلسه و آزمون فوق برای کلیه آموزشگران الزامی است.
همکار گرامی
جناب آقای قربانیان
کارشناس مسئول محترم امور اداری نهضت سوادآموزی خراسان رضوی
با نهایت تاسف درگذشت پدرعزیزتان را به شما تسلیت عرض می نماییم
همکاران شما درکارشناسی سوادآموزی شهرستان خلیل آباد
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی، بر اساس بخشنامه هیات وزیران مبنی بر هوشمند سازی و ارایه خدمات غیر حضوری به دریافت کنندگان خدمات سواد آموزی، سازمان نهضت سواد آموزی اقدام به راه اندازی سامانه تلفن گویای سواد آموزی نموده است . شایان ذکر است دریافت کنندگان خدمات می توانند با شماره گیری شماره تلفن 88955180که با 8 خط ارایه خدمات پشتیبانی می شود و ارائه کد ملی ده رقمی از وضعیت سواد خود مطلع گردند . مهدی نامجو منش مدیر کل سنجش و ارزشیابی دوره های سواد آموزی سازمان نهضت سواد آموزی در پاسخ به ضرورت راه اندازی این سامانه گویا گفت : سازمان نهضت سواد آموزی به منظور تسهیل دریافت خدمات سواد آموزی به مخاطبان اقدام به راه اندازی این سامانه نموده است . به گفته ی وی افرادی که به عنوان آموزش دهنده با فعالیت های سواد آموزی همکاری دارند به جای مراجعه حضوری به ادارات آموزش و پرورش و واحد سواد آموزی تابعه و ارائه تصویر کارت ملی و ثبت در سامانه سواد آموزی و برررسی وضعیت سواد افراد شناسایی شده ، می توانند با استفاده از این سامانه گویا از منزل یا هر جایی که دسترسی به تلفن ثابت یا همراه دارند با این مرکز تماس گرفته و از خدمات آن بهر مند شوند. نامجومنش در پاسخ به سوال زمان تاسیس این سامانه بیان کرد : این سامانه از اوایل فروردین سال 1393 به صورت آزمایشی و با استفاده از 4 خط مجزا شروع به فعالیت نمود و در فاز بعدی در اواخر خرداد ماه سال قبل با 8 خط سری که با یک شماره قابل تماس است به کار خود ادامه داد . مدیر کل سنجش و ارزشیابی دوره های سواد آموزی ادامه داد : با توجه به این که پایگاه اطلاعات سازمان در حال تکمیل بوده ، با کار ثبت دفاتر پنجم ابتدایی دختران در سال 1393 درحال اتمام است ، اطلاعات این سامانه نیز تغییر قابل ملاحظ ای یافته و در حال حاضر هم اطلاعات آن در حال به روز رسانی است . وی در خصوص تعداد افراد مراجعه کننده با سامانه پاسخ داد : با توجه به آمار موجود قریب به 868 هزار تماس موفق در سال 93 با این سامانه ثبت شده است که میانگین هر تماس 55 ثانیه بوده است . وی تاکید کرد برای استفاده از خدمات این سامانه ارائه کد ملی ده رقمی ضروری است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ عليرضا فداكار؛ معاون ستاد بازسازي عتبات عاليات طي گفتگويي با اشاره به سفر چند سال پيش خود به عتبات پس از سقوط صدام و زيارت سرداب حرم حضرت اباالفضلالعباس(ع) اظهار داشت: بنده در سال 82 و تقريبا 6 ماه پس از سقوط صدام به سرداب حرم حضرت مشرف شدم.
وي افزود: علت اينكه برخي از حرمهاي مطهر ائمه(ع) داراي سرداب هستند به اين خاطر است كه به مرور زمان، زمينهاي اطراف حرم به خاطر ساخت و سازها، گذر زمان، وزش باد و شرايط جوي از سطح حرم بالاتر آمده است و به اين دليل سرداب ايجاد شده است به طور مثال در نجف اشرف علت اينكه حرم حضرت اميرالمؤمنين(ع) سرداب ندارد به اين خاطر است كه حرم حضرت در بالاترين نقطه شهر واقع شده اما در كربلاي معلي، حرم حضرت سيدالشهدا و حرم حضرت اباالفضلالعباس(ع) در گودي واقع شده است.
فداكار خاطرنشان كرد: اما سرداب حرم حضرت اباالفضلالعباس(ع) حدودا 4 متر پايينتر از سطح حرم قرار دارد و ما به اتفاق شيخ مهدي كربلايي، امام جمعه حرم امام حسين(ع) به اين سرداب مطهر وارد شديم و در واقع تا پيش از اين تاريخ، سرداب حرم حضرت كاملا قفل بود و كسي اجازه ورود به آن را نداشت .
وی یادآورشد: در سرداب حرم حضرت اباالفضل(ع) چيزهايي ديدم كه آنروز را برایم بعنوان شیرین ترین وزیباترین روز زندگی ام ، رقم زد . فداکار در توضیح مشخصات سرداب حرم گفت : پس از آنكه از صحن حرم وارد رواق ميشويد در ادامه شما وارد محدوده گنبدخانه ميشويد كه ميتوان همين رواقها را در قسمت سرداب نيز در نظر گرفت كه با عرض 1.5 متر در 2 متر به صورت گنبدي پوشانده شده و قسمت پايين پاي حضرت مسيري دارد كه وارد محوطه گنبد خانه در قسمت سرداب ميشود .
معاون ستاد بازسازي عتبات عاليات افزود: در داخل سرداب وقتي به قسمت زير گنبدخانه رسيديم، بخشي بود كه تا ارتفاع كمر به داخل آب رفتيم؛ در واقع محوطه داخل سرداب حرم حضرت تا ارتفاع حدود يك متر و 10 سانت در آب قرار دارد و اين قسمت از سرداب به گونهاي ساخته شده كه يك نفر بيشتر نميتواند از آن عبور كند. وي ادامه داد: پس از ورود به اين قسمت از سرداب، شيخ مهدي كربلايي در جلو حركت ميكرد و من پشت سر او تا كه به قبر مطهر حضرت اباالفضلالعباس(ع) رسيديم . فداكار تصريح كرد: وقتي به قبر مطهر حضرت در سرداب رسيديم، من دست خود را به داخل آبي بردم كه بر روي قبر مطهر حضرت ايستاده بود و جرعهاي از اين آب نوشيدم، تا ارتفاع حدود 10 سانت بر روي قبر مطهر حضرت آب ايستاده بود و به تمام مقدسات قسم تا آن لحظه از عمرم آبي گواراتر و زلالتر از اين آب نديده و ننوشيده بودم .
وي گفت: در آن لحظاتي كه در داخل سرداب حرم حضرت اباالفضلالعباس(ع) در حركت بوديم كسي متوجه حال خود نبود و و با حركتمان، آب موج برميداشت؛ در آن لحظات اين احساس به من دست داد كه اين آب در اطراف قبر به حضرت اباالفضل(ع) التماس ميكند و اگر روزي پردهها كنار رود، حقايق بزرگي مشخص ميشود، بواسطه اين آب بود كه حضرت اباالفضلالعباس(ع) ساقي طفلان عطشان حرم در كربلا نااميد شد و تصور ميكنم كه خداوند اينگونه مقدر كرده اين آب بايد براي ساليان سال همينطور دور قبر مطهر حضرت عباس(ع) دور بزند و در آن لحظه تنها چيزي كه از ذهنمان ميگذشت اين بود كه آب در حال التماس كردن به حضرت است .
فداكار با بيان اين نكته كه در زماني كه به داخل سرداب حرم حضرت اباالفضل(ع) رفته بودم زمستان بود، گفت: البته ممكن است كه در فصل تابستان يا زمستان مقداري از سطح آب داخل سرداب تغيير كند و زمانيكه در داخل سرداب حركت ميكنيم آب به ارتعاش درميآيد و اين تصور ايجاد ميشود كه آب در حال حركت است اما در واقع اين آب ساكن است و طبق قانون طبيعت اگر آب براي مدت كوتاهي در جايي راكد و ساكن باقي بماند، سبزه ميزند و طعم و بو ميگيرد و امكان استفاده از آن نيست اما آب سرداب حرم حضرت عباس (ع) زلالترین ، شفاف ترین وگواراترین آب روی زمین است .
وي با بيان اين نكته كه سرداب حرم حضرت اباالفضلالعباس(ع) به حرم امام حسين(ع) راه ندارد و در گذشته حرم حضرت سيدالشهدا(ع) داراي سرداب بوده كه به مرور زمان اين سرداب پر شده است، افزود: در حال حاضر مجددا سرداب حرم حضرت اباالفضلالعباس(ع) از قسمت گنبدخانه بسته شده و ديگر كسي حق ورود به اين سرداب را ندارد؛ در گذشته آب سرداب حرم حضرت اباالفضل(ع) براي تبرك در اختيار زائران قرار ميگرفت اما هماكنون اين كار نيز متوقف شده است.
معاون اجرايي ستاد بازسازي عتبات عاليات خاطرنشان كرد: زماني اين مسئله مطرح شده بود كه آب سرداب حرم حضرت اباالفضل(ع) را به خاطر احتمال زياني كه ميتواند براي بناي حرم داشته باشد قطع و خشك كنند اما اين احتمال مطرح شد كه اگر اين آب قطع شود لايهاي كه خشك ميشود ترك برميدارد و شايد همين عامل باعث شود كه رواقهاي حرم نيز ترك بخورند و بناي ساختمان حرم حضرت با اين آب سازگار شده است و به اين دليل بود كه چنين كاري انجام نشد.
وي با اشاره به قرار گرفتن بناي حرم حضرتاباالفضلالعباس بر روي اين سرداب و آبي كه هميشه در سرداب حضرت وجود دارد، خاطرنشان كرد: قطعا ساختمان و بنايي كه بر روي آب بنا شده باشد پس از گذشت مدت زماني تخريب ميشود و از بين ميرود اما بناي حرم حضرت اباالفضلالعباس(ع) از همان ابتدا بر روي اين سرداب و آب بنا شده و اين امر تأثيري بر روي استحكام حرم حضرت نداشته است؛ بسياري از كموكيف اين امر روشن نيست كه اين موضوع چيزي جز معجزه نميتواند باشد .
همسایه کلاس
آن قدر برای محل تشکیل کلاسم پرس و جو کرده بود تا بتواند جایی در نزدیکی خانه ی خودشان فراهم کند تا بتواند در کلاس شرکت کند ، آخر برایش مقدور نبودکه با آن همه خستگی پس ازکار در کارگاه کشمش پاک کنی ، مسافت زیادی برای آمدن به کلاس طی کند. از روزی که برای گرفتن شناسنامه به خانه ی خواهرش رفته بودم پیگیر تاریخ شروع کلاس بود . اوایل نمی دانستنم چگونه متقاعدش کنم که نمی شود ثبت نامش کرد چون او تا پایه ی چهارم را در دبستان خوانده بود اما مگر می توانستم اشتیاقش را برای درس خواندن نادیده بگیرم .
با مدیر مهد نزدیک خانه شان صحبت کرده بود و کلید گرفته بود تا کلاس را آنجا برگزار کنم. پابه پای سایر فراگیران در کلاس حاضر می شد. بیسابقه بود که به کلاس بروم و او نباشد ،در زمستان درب کلاس را که باز می کردم گرمای اشتیاق تحصیلش درآن سرمای طاقت فرسا تا مغز استخوانم را گرم می کرد. درس ها را چنان با شوق و اشتیاقی دنبال می کرد که من برای هرصفحه تدریس به وجد می آمدم وبرای شاگردانم از امید سخن می گفتم و از اینکهحتی در بن بست راه آسمان باز است. او را به کانون قرآن معرفی کردم . در کلاسهای حفظ و قرائت آنجا شرکت کرد. چند روز پش که برای تبریک روز معلم تماس گرفت وگفت:در کلاسهای دوره ی آموزشگری قرآن نیز ثبت نام کرده است بسیار خوشحال شدم که شاگردم در آینده ی نه چندان دور معلم خواهد شد.
همسایه ی کلاس الفبای محبت، اگر چه نامت در دفتر نمره ام نبود اما تلاشت در صفحه ی قلبم به ادگار خواهد ماند.
مریم گنج بخش – آموزشگر دوره ی انتقال روستای دهنو شهرستان خلیل آباد
صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 ... 16 صفحه بعد