آزمون مرحله دوم دوره عمومی آموزشگران دوره های سوادآموزی شهرستان خلیل آباد با حضور کلیه آموزشگران ساعت 9 صبح روز چهارشنبه مورخه 94/5/21 در محل کانون سلمان با نظارت کارشناسان سوادآموزی و مسئول مجتمع سوادآموزی برگزار گردید.
در جریان برگزاری آزمون آقای دکتر صداقتی مدیریت آموزش و پرورش و آقای محمدیان کارشناس مسئول سوادآموزی شهرستان از حوزه ی آزمون بازدید به عمل آوردند.
امام صادق علیه السلام: کسی که دوست دارد بداند آیا نمازش پذیرفته شده یا نه ، با تامل بنگرد که آیا نمازش او را از فحشا و منکر باز داشته؟
امشب شب شهادت صادق آلپيامبر است؛ شبي كه خورشيد مدينه دانش، چهره فروزانِ اهل بيت و وارثِ علومِ رسالت، در ظلمتكده دورانِ منصور، به خونِ دل نشست.
شهادت جانسوز رئیس مذهب شیعه امام جعفر صادق علیه السلام تسلیت باد.
امام صادق (علیه السلام) در روز 17 ربیع الاول سال 83 هجری قمری در مدینه متولد گردید. پدر گرامی آن حضرت، امام محمد باقر (علیه السلام) و مادر ارجمندش ام فروه، دختر قاسم بن محمد بن ابی بکر می باشد. نام شریفش جعفر و لقب معروفش صادق و کنیه اش ابوعبدالله می باشد. شهادت آن حضرت در 25 شوال سال 148 هجری قمری، در 65 سالگی، به دستور منصور دوانیقی، خلیفه ستمگر عباسی، به وسیله سمی که به آن بزرگوار خوراندند، در شهر مدینه اتفاق افتاد، و محل دفنش در قبرستان بقیع است.
امام جعفر صادق (علیه السلام) تلاش و کوشش خود را با مساعی علمی آغاز و حوزه فکری و ثمربخش خویش را که بزرگان فقها و متفکران از آن بیرون آمدند، در صفوف امت، افتتاح کرد و با تربیت شاگردانی دانشمند، ذخیره علمی بزرگی برای امت برجای گذاشت. بعضی از شاگردان نامی آن بزرگوار عبارتند از: هشام بن حکم و مؤمن طاق و محمد بن مسلم و زرارة بن اعین و ... که هر یک چهره های درخشانی از تربیت شدگان مکتب آن حضرتند. حرکت علمی او آن سان گسترش یافت که سراسر مناطق اسلامی را دربر گرفت و مردم از علم او سخن ها می گفتند و شهرتش در همه شهرها و دیارها پیچیده بود.
بدینوسیله خبر درگذشت مادر خانم همکار گرامیان
جناب آقای علی نیکفر
را به اطلاع میرساند.
ضمن عرض تسلیت به این عزیز و خانواده گرامیشان به استحضار میرساندمجلس ترحیم و ختم آن مرحومه روزهای شنبه و یکشنبه 94/5/17 و 94/5/18 در محل مهدیه کاشمر و اقع در خیابان قائم برگزار میگردد.
آزمون مرحله دوم آموزش دهندگان
موضوع: اطلاعیه
آزمون مرحله دوم آموزش دهندگان شرکت اندیشه سازان در تاریخ 1394/5/21 روز چهارشنبه ساعت 9صبح به صورت حضوری برگزار می گردد.
جهت اطلاعات بیشتر به مسئولین سوادآموزی شهرستان مراجعه نمایید. ضمناً منابع آزمون(1- مهارتهای ده گانه زندگی 2- اخلاق حرفه ای ومهارتی3- مهارت های ارتباطی)در سایت معاونت سوادآموزی مشخص شده است.
کارشناسی سوادآموزی خلیل آباد
جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش خلیل آباد با موضوع جذب و آموزش باقیمانده اولیاء بی سواد برگزار شد.
بسمه تعالی
در مورخه 7/5/1394 ساعت 9 صبح جلسه ای با حضور مدیریت و معاونین اداره وکارشناسان سوادآموزی در محل دفتر مدیریت محترم تشکیل شد ودر خصوص جذب و آموزش سواد به الباقی اولیاء بی سواد دانش آموزان بحث و تصمیم گیری شد.
در این جلسه ابتدا آقای صداقتی مدیر آموزش و پرورش پس از تقدیر و تشکر از کارکنان حوزه سوادآموزی جهت تحقق حدود 100 درصد آموزش سواد به اولیاء بی سواد دانش آموزان خواستار پیگیری امر آموزش سواد در مورد الباقی اولیاء بیسواد شدند.
در ادامه آقای محمدیان گزارشی از فعالیتهای سوادآموزی در سال قبل به جلسه ارائه کردند و گفتند که از بین 129 نفراولیاء بی سواد شناسائی شده، 128 نفر تحت پوشش رفتند که از این تعداد 121 نفر قبول شده و الباقی بی سوادان تعداد8 نفر می باشند و همچنین 3 نفر در سال قبل عدم دسترسی و 2 نفر هم خروج از مدرسه ثبت شده بود که در سن دانش آموزی بودند،و همچنین اولویت کاری سال 1394 را شناسائی افراد عدم دسترسی سال قبل و آموزش مجدد مردودین سال93 اعلام کردند . ایشان در ادامه افزودند که امسال ما اسامی بی سوادان شهرستان را از شبکه بهداشت و خانه های بهداشت روستا ها جمع آوری کرده و در حال پالایش و تلاش برای تحت پوشش بردن این افراد در سال 94 هستیم که پیش بینی میشود100 درصد سهمیه اختصاص یافته به شهرستان تحت پوشش قرار بگیرند.
سپس اعضای حاضر در جلسه نظرات خود را بیان کردند و در پایان موارد زیر به تصویب اعضای جلسه رسید.
باسمه تعالی
پاسخنامه آزمون غیر حضوری دوره عمومی آموزش دهندگان استان خراسان رضوی
سوالات سنجش وارزشیابی(تعداد8 سوال)
تاریخ:30/4/1394
1-سنجش وارزشیابی پیشرفت تحصیلی با چه اهدافی صورت می گیرد؟ 5 مورد از اصول ارزشیابی را نام ببرید.
اصلاح و بهبود آموخته ها ویادگیری سوادآموزان در فرایند یاددهی-یادگیری و بررسی میزان پیشرفت تحصیلی سوادآموزان به منظور ارتقاء به دوره بالاتر
1-سنجش وارزشیابی جزء تفکیک ناپذیر از فرآیند یاددهی – یادگیری است.
2-در انتخاب روش ها و ابزارهای سنجش و ارزشیابی باید از نظرات سوادآموزان استفاده شود.
3- نتایج سنجش بعمل آمده از سوادآموزان باید بگونه ای باشد که آنان را د ر زمینه یادگیری وشرکت در کلاس درس تشویق و ترغیب نماید.
4-در تهیه واجرای آزمون ها،به حیطه های مختلف هدف های آموزشی(شناختی، عاطفی و روانی حرکتی) توجه شود.
5-از انواع سنجش و ارزشیابی(ورودی،تکوینی وپایانی) استفاده شود.
*******************************************
2- به منظور برگزاری به موقع آزمون پایانی سوادآموزان،آموزش دهنده قبل از برگزاری امتحانات چه اقداماتی را باید انجام دهد؟بطور کامل توضیح دهید.
1-شرکت در جلسات توجیهی و آموزشی سنجش.
2- طراحی سوالات امتحانی کلاسی ( ارزشیابی مستمر/ تکوینی) از محتوای کتب تدریس شده .
3- برگزاری و ثبت نتایج سنجش آغازین، سنجش تکوینی (4 مرحله برای دوره سوادآموزی و3 مرحله برای دوره انتقال و انجام ارزشیابی های مستمر برای دوره تحکیم سواد)
4- تکمیل فرم های ثبت نتایج ارزشیابی تکوینی (موضوع بند 2) و تحویل به واحد سوادآموزی شهرستان
5- مدارک سوادآموزان تحت پوشش(تصویر کارت ملی وشناسنامه ویک قطعه عکس و کارنامه قبلی ) دریافت وبه واحد سوادآموزی تحویل گردد.
6-حداقل یک هفته مانده به تاریخ پایان کلاس به واحد سوادآموزی شهرستان مراجعه ونسبت به تکمیل فرم درخواست زمان برگزاری آزمون اقدام نمایید.
*******************************************
3-برای برگزاری آزمون پایانی سوادآموزان چه شرایطی لازم است ؟ بطور کامل توضیح دهید.
1- سقف ساعت تعیین شده در آیین نامه آموزشی برای هر دوره تدریس شده باشد.
2- آموزش محتوای کتب درسی تمام شده باشد.
3- سوادآموزان برای برگزاری آزمون پایانی آمادگی داشته باشند.
****************************************
4-براساس آیین نامه امتحانات شرایط ارتقاء سوادآموزان به دوره بالاتر، به صورت کامل توضیح دهید.
1-شرط ارتقاءبه دوره بالاتر در دوره سوادآموزی وانتقال ،کسب حداقل نمره 10 درهریک از مواد درسی است.
2-چنانچه سوادآموزی به جزء درس املاء و انشاء در یک درس نمره بالاتر از7 کسب نماید ؛ به شرط آن که معدل وی کمتر از 10نباشد، قبول شناخته می شود.
****************************************
5- چه عوامل و رفتارهایی از سوی آموزش دهنده منجر به تخلف(نقض ضوابط و مقررات)در مرحله برگزاری امتحانات پایانی سوادآموزان می شود؟توضیح دهید. از نظر ادامه همکاری و پرداخت حق الزحمه به آموزش دهنده به نظر شما چه اقدامی باید صورت گیرد؟ 1-شرکت دادن افراد غیر بجای سوادآموزان در آزمون پایانی
3- نمره ارفاقی و عدم توجه به شیوه نامه تصحیح اوراق امتحانی.
4-دستکاری اوراق آزمون سوادآموزان که منجر به قبول سوادآموز شود.
5-اجازه ورود افراد با سواد وابسته به سوادآموزان در جلسه آزمون
6-ایجاد اوراق امتحانی برای سوادآموزانی که در جلسه آزمون شرکت نداشته اند.
7-خدشه دار و دو خط بودن ورقه امتحانی سوادآموز
8-سوادآموزانی که پس از ثبت نام وبدون آموزش در جلسه آزمون پایانی شرکت داده می شوند.
از زمان برگزاری آزمون به مدت یکسال، چناچه مشخص شود در هریک از مراحل برگزاری آزمون ، تصحیح اوراق وثبت نمرات که منجربه صدور گواهی نامه غیر واقع شده باشد، ضمن استرداد هزینه ها ی پرداخت شده وخسارت های وارده ، فرد مورد نظر به هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات امتحانی معرفی می شود.
****************************************
6-آموزش دهنده در فرآیند (پالایش، جذب، آموزش و ارزشیابی )سوادآموزی چه وظایفی دارد؟بطور کامل توضیح دهید.
1- شرکت در دوره توجیهی –آموزشی
2- شناسایی محیط فعالیت و نیازها و ویژگی های مخاطبان
3- شناسایی و ثبت نام سوادآموز
4-شروع فرآیند آموزش بر اساس طرح درس
5- ارزشیابی و برگزاری آزمون
6- تکمیل پرونده و تسویه حساب
****************************************
7-بعدازبرگزاری آزمون پایانی سوادآموزان، آموزش دهنده چه وظایفی دارد ؟ بطور کامل توضیح دهید.
1- دریافت نتایج امتحانات واعلام به سوادآموزان
2- در صورت داشتن تجدیدی بلافاصله نسبت به آموزش سوادآموزان از ماده یا مواد دروس تجدید شده اقدام شود. تو جه شود به آموزش موضوعاتی که سوادآموز ضعف دارداقدام گردد
3 – هماهنگی لازم با واحد سوادآموزی شهرستان برای برگزاری آزمون تجدیدی همانند مرحله آزمون پایانی انجام شود.
4- دریافت گواهی نامه تحصیلی سوادآموزان از واحد سوادآموزی و تحویل طبق فرم رسید به آن ها
5- تحویل فرم رسید گواهی نامه به واحد سوادآموزی شهرستان
6- مراجعه به اداره دراولین فرصت جهت مشاهده ی نتایج ارزشیابی سوادآموزان وتایید ریزنمرات سوادآموزان کلاس
****************************************
8- انواع ارزشیابی (آغازین ، تکوینی، تشخیصی و پایانی) را از نظرزمانِ اجرا و هدف، بطور کامل توضیح دهید.
1-سنجش آغازین: سنجش میزان آمادگی قبلی سوادآموزان برای شروع مناسب فرایند های یاد دهی-یادگیری و جبران نارسایی های احتمالی در سال قبل
2- سنجش تکوینی: این نوع ارزشیابی در طول دوره آموزشی یعنی زمانی که فعالیت آموزشی آموزش دهنده در جریان است ویادگیری فراگیران در حال تکوین می باشد ، انجام می شود.
3- سنجش تشخیصی: شبیه ارزشیابی تکوینی است با هدف تشخیص مشکلات یادگیری سواد آموزان در یک موضوع درسی به کار می رود . این ارزشیابی باید بتواند روش های مناسب رفع مشکلات را نیز نشان دهد.
4- سنجش تراکمی(پایانی): مجموعه مطالب آموخته شده در طول یک دوره آموزشی می باشد. هدف آن نمره دادن به سوادآموزان و قضاوت در باره اثر بخشی آموزش دهنده و برنامه درسی است.
فایل مربوط به مطلب
![]() |
دانلود فایل با حجم 273.21 كيلوبايت |
همکار گرامی
جناب آقای حسینی
رئیس محترم اداره سنجش وارزشیابی نهضت سوادآموزی خراسان رضوی
با نهایت تاسف درگذشت برادر خانم عزیزتان را به شما تسلیت عرض می نماییم. و برای شما و سایر بازماندگان آرزوی صبری جمیل و اجری جزیل داریم
همکاران شما درکارشناسی سوادآموزی شهرستان خلیل آباد